Koju hakkab kodutunne tekkima

Sellel aastal jaanipäeva ei olnud, vähemalt mitte selle traditsioonilises mõttes – et oleks linnast välja sõitnud, tuld teinud, jaaniussikesi otsinud, lõkkel vorste sussitanud ja niisama aega surnuks löönud. Seda seepärast, et kolisime.
21. juuni pärastlõunal saime korterivõtmed. Pea aasta sellest hetkest, kui korteriostu idee arenema hakkas ja veski sai käima lükatud. Otsekohe algas kolimistrall. Javi oli mikrobussi rentinud ja sõprade abiga transportisime meie mõlema kraami ühikast Kotkansiivenkatu tänavale. Uhh... kes seda küll teab, kuidas kogu see träni 2,5 aastaga tekitatud on. Õhtuks aga olime omadega ühel pool – kõigi oma kompsude keskel oma uues kodus. Oma esimeses ühises kodus.
Järgmisel päeval saabus mööbel. Õnneks oli pikk nädalavahetus ees, nii et saime liigselt stressamata mööblit kokku kruvida, asju lahti pakkida ja neile nende õigeid asukohti välja nuputada. Vähehaaval hakkan harjuma meie kollaste-oranžide seintega, mille kontrastsus esialgu šokeeris. Lambivalgust pole siiani – aga kes seda pikkade valgete ööde ajal vajakski? Ja mitte kordagi ei saa elutuppa astutud ilma, et pilk jääks hellitavalt pidama meie söögilaual ja toolidel – see on raudselt meie kõige armsam ja õnnestunuim ost, meie kodu soe süda :)
Rohkem kui mis iganes muud paika meie korteris oleme asustanud rõdu. See on super – suur ja klaasseintega lõunasse ja läände. Nii et kui rõdu põrandal istuda, jääb mulje, et taevas me kohal on ääretu. Seda tunnet me naudime.
Jaanipäeval, elades veel kastide otsas, kutsusime sõbrad Anna ja Oscari enda poole lõunale. Esimene lõunasöök sõpradele. Loodetavasti hea algus paljudele järgnevatele. See on midagi, millest olen unistanud – et minu kodus oleks ruumi ja hubasust, mida koos sõpradega nautida.
Nüüd, kui kogu mööbel on paika saanud ja kastidest vabanetud, tunnen, et meie poole hiilib sisse kodutunne :)

Meie aadress on nüüd:
KOTKANSIIVENKATU 3C-11
33720 TAMPERE

Teretulemast! Welcome! Tervetuloa! Bienvenido!

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!