Aastaring saab täis

Just täpselt aasta sellest, kui Salernost tulin ja Ryanairi lennul Frankfurtist Tamperre Michelega tuttavaks sain. Peale paaritunnist vestlust lennu ajal vahetasime Michelega kontakte ja enne kui raudteejaama juures lahku läksime - võibolla alatiseks - mainisin, et ühel päeval peaks ta ka Tampere üle vaatama. Ja Michele võttis asjast kinni - peale Helsingit ja Oulut otsustas ka Tamperega tutvust teha. Ja selle õhtu, öö ja hommiku, mille Mic siin oli, oli meil lõpmata tore. Mõned sõprused tekivad kiiresti, pole pikka aega vaja, et usaldama õppida. Lihtsalt äratundmine ja kõik. Sellepärast olengi nii rõõmus, et täna jälle Tamperes näeme :)

.................

Ja saimegi õhtul kokku:) "Michele, it's one year!!" "Jaanika, it's ONE year!!!!!!"
Michele oli seekord koos kolme itaallasest sõbraga: Stefano, Luca ja Marco. Kuna oli järjekordne boomi-party õhtu (boomi on tudengitele orienteeritud pidu, kus enamik kannab tunkesid, mis on sõltuvalt teaduskonnast eri värvitoonides ja sponsorlogodega üle külvatud), siis vedasin nad Onnelasse http://www.ravintolaonnela.fi/tampere/,
sest seal see õige pidu oligi. Kuigi lahkusime Javiga paar tundi enne pea lõppu, loodan, et itaallastel oli seal lõpuni tore ;)

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!