Kõik need peaksid...

Pushisin Mikikot niipalju, et ta mulle 24.-27. aprilli talvepuhkuseks ära lubas! Nüüd siis veeretame gigantseid plaane, mis selle sülle kukkunud ootamatult pika puhkusega (paneks ikka kuni 1. maini välja, see on teisip ja nagunii vaba, ja vahepeale jäävast esmaspäevast me ei hooli, eks) peale hakata. Päris õhulosse ei ehitaks, teades, et meil nendega õnne pole olnud, kuid midagi toredat ja võõrsil teeme ikka vast. Ohh, aga sinna on veel pea 3 kuud!

Ja see siis oligi ainus asi, mille ma sel vabal päeval korraldada jõudsin. Vaatamata hommikusele tõsikindlale teadmisele, et terve pikk vaba päev on ees.

Peaks...
... oma magistritööle nö promo tegema ja need inimesed leidma, keda ma ühel heal päeval (see peaks küll lähituleviks olema) intervjueerima hakkan....
... peaks Kanada vahetuse jaoks hulga pabereid korda ajama, ja eriti, mis saab sest neetud TOEFL testist?...
... peaks need 2 viimast esseevõlga ometi likvideerima, aga jumal taevas ka näeb, kui ükskõik on mul hetkel (või kas oleks sobivam tunnistada, et on alati olnud distsiplinaarses mõttes?) rahvusvahelistest suhetest. Tegelt see polegi oluline, et taevaisa veenda, kuivõrd hoopis IR õppejõude, kes ilmselt loobusid ootamast juba 1. mail 2006...
... peaks hoolsamini trennis käima, kui see kuumaks nüüd jälle makstud sai (kes mäletab endale antud lubadusi?), aga noh, kui nüüd -25 õues, siis suusatama vast ei kipu, sõidaks parem bussiga kesklinna, kuigi see tüütu on!

Muuseas jah, ainult suusarajad ongi viimase aja fenomen, mis peaksiga koos ei käi. Lihtsalt tore on niisama minna :)

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!