Minu esimene emadepäev

Axel ei too mulle veel lilli, ei joonista kaarte ega meisterda kooke (küll jõuab!), aga nii mõndagi on nende 2+ kuu jooksul selgeks saanud.
Alles siis, kui oled ema, on võimalik mõista, et mõnikord peitub täielik õnn selles, kui laps magab üle pika aja jälle kord 3-tunnise lõunaune. See ongi parim emadepäevakingitus!
Alles siis, kui oled ema, on võimalik mõista, kui väärtuslikud võivad olla 3 õhtust tundi, mille saad suurte inimeste seltskonnas õdusas restoranis veeta. Ja seda tänu sellele, et on olemas tädid.
Alles siis, kui oled ema, on võimalik mõista, kuidas mitte vihastada põhjalikult inimese peale, kes su juba kell viis hommikul, peaaegu enne kukke ja koitu, ning peale väga lünklikku ja lühikeseks jäänud und, üles ajab sooviga, et nüüd tõuse ja sära. Sa tõusedki ja... võibolla peale tassikest kohvi... tõepoolest ka särad!
Alles siis, kui oled ema, on võimalik mõista, et iga jumala päev sa tõepoolest leiadki oma silmateras midagi nii imelist, mis paneb sind ikka ja jälle endalt küsima: kas see pisike ime on tõesti, TÕESTI minu?

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!