Moving again! - upstairs ;)

Ei, ei ärge nüüd kohe mõelge, et hulluke tõttab jälle kogu elamine seljas teise linna otsa, uude linna või hoopis uue riigi leidnud... Ka mitte neli korrust ülespoole Javi juurde pole plaanis alaliselt sisse asuda. Selleks pole seal lihtsalt ruumi ;)
Seekord võtsin ainult arvuti ja mõned paberid kaenlasse, et ennast BGS-i, uups - Lionbridge oleme ju kõva mitu kuud juba -, teisel korrusel asuvasse kontorisse sisse seada. Aga kolimine seegi! Pealegi on meil nüüd open office tüüpi töötuba. Ja uued lähinaabrid ka: lätlanna Linda, bulgaarlane Cvetomir ja slovakitar Lea. Ja mulle seal õigupoolest meeldib :) Seda enam, et endised naabrid, hollandlane Michael, leedulanna Milda, serblanna Ana, horvaat Mile ja ungarlanna Monika on ka kohe vahetus läheduses käepärast võtta, kui igatsus peaks peale tulema, või niisama üksteist tögada tahame ;)
Kolimise puhul otsustasin ka oma töölauda veidi personaliseerida - panin üles mõned pildid, GoGo treeningukava ja ehk vean suurest entusiasmist veel mingit kila-kola kohale. Kui turvameetmed lubavad, siis muudan selle kõik siin visuaalseks ka ühel päeval. Vaatame.
Väikese inimese rõõmud ;)

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!