Olukorrast riigis

Positiivne on ainult see, et SDE võitis 4 kohta enam kui eelmistel valimistel. Kahjuks ei usu ma, et valimisliitu moodustades suudaksid nad eriti midagi oma valimislubadustest realiseerida. Ja seda hakatakse nimetama kompromissiks.
See, mis Eestil puudub, on üks arvestatav vasakerakond. Kui K-partei mõtlevam osa teadvustaks ja sõnastaks kindlamalt väärtused, mille nimel nad võitlevad ja looksid ühendpartei SDE-ga (jättes kesikute korrumpeerunud ladviku kus seda ja teist), siis võiks midagi sündida. Ma loodan, et selle päevani pole liiga pikk maa.
Ka tuleks lõpuks mõista, et ka venekeelse elanikkonna hulgas on tarku ja Eesti rahva (ärge unustage, et ka venelased on samaväärne osa Eesti rahvast) jätkusuutlikust tulevikust hoolivaid inimesi. Neil on meiega samasuguseid ühishuvisid. Millal ometi hakatakse nende inimestega arvestama? Seni on üldist ignorantsi venekeelse kodanikkonna suhtes aktiivselt ja edukalt ä r a k a s u t a n u d ainult K-partei. Loodan ka seda päeva näha, millal teised erakonnad hakkavad vene kodanikke dialoogi kaasama ja mitte häälte kokkukühveldamiseks, vaid nende ja meie ühishuvide esindamise õiguse nimel.

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!