Oktoobrikuu päikesepaiste

KUIDAS KÕIK ALGUSE SAI

Kõikjal on värve ja päikesekulda, ühegi pilveta taevas sini-sinine, vaikne tuul sahistab värvilisi lehti... öelge veel, et põhjamaa sügis on külm ja kole!
Igatahes sellest õnnetundest piisas, et nii kähku kui võimalik töö juurest põgeneda ja Javiga metsa jooksma minna. Minu esimene metsajooks maikuust alates ja võttis võhmale. Javi jaoks oli see lihtsalt kerge sörkimine peale pühapäevast Budapesti maratoni.
No ja siis võtsin kätte ja mõtlesin, et on aeg oma blogile algus panna. Just sellisel ilusal, rõõmsal ja naeratust täis päeval :)

AH ET KELLELE ja MILLEKS?

Heh, eelkõige vist ikka enese rõõmuks tehakse selliseid asju. Või hoopis eneseupitamiseks või süümepiinadest vabanemiseks... kuidas keegi seda võtta tahab ;)
Peale eelmise aasta Itaalia reisi tundsin, et pole ei jaksu ega tahtmist oma muljeid kümneid kordi jagada, parem panen kõik ausalt ja korraga oma reisikirja. Ja mulle tundus, et see viis oma elu jagada töötas.
Nii et selle blogi kõige tähtsam ülesanne on jagada sinuga minu elu olulisi ja vähemolulisi sündmusi ajal, kui füüsiliselt kaugel olen.


Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!