Esimene lumi ja lendu tõusnud lennumõtted...

Eile ühel hetkel aknast välja vaadates avastasin üllatusega, et sajabki selle sügise esimest lund, seega talv siis tulekul... Nojah, kus ta siis jääb, ongi imelikult kaua soe, kollane ja päikseline olnud. Aga kadus see lumi just sama kiiresti kui tuli, jättes mälestuseks 0-kraadi lähedase jaheduse.

Töölt vaba päev. Rääkisin msn-s inimestega, kellest pole ammu kuulnud: Giovanna, Michele ja Ülle. Giovanna kaitses magistritöö cum laude ja nüüd on eel-töötu-staatuse meeleolus. Just nagu meil Eestiski - lõpetad lennukalt ja siis avastad, aga et kes mind tahab siis...?
Üllel koht punnitab ja kuu pärast on tüdrukutirtsu oodata. Rääkisime täna üle väga pika aja. Vanad Kantri-ajad tulid meelde. Ja mõelda, kui palju on muutunud me mõlema elu kolm aastat hiljem!
Michele kutsub detsembris Veronasse külla. Kiusatus on ülisuur. Elus pole mäesuusatamist proovinud ja nüüd oleks võimalus mõned päevad pea Alpi-nõlva all veeta. No muidugi heitsin pilgu lennuvõimalustele... Ohhh.... Ahhh.... Aga kõik on veel võimalik ;)

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!