Ometigi puhkus!

Ja ongi lood lõpuks niikaugel, et puhkus on alanud. Kui mmmõnus! Esmalt nädalake t a l v e puhkust (jajah, lugesite õigesti!) ja siis kuu veel õppepuhkusena. See ei ole tegelikult veel kohale jõudnud, et nüüd on see koolikrempel seljataga. Ses mõttes, et loengutega on ühel pool. See väsitas viimasel ajal tõsiselt, et nii ontlikult loengutes tuli käia. Jäänud on veel kaks viimast esseed ja magistritöö, mis tööprotsessina võivad siiski suht pikaks kujuneda, kuid see mind ei morjenda hetkel. Igatahes olen andnud lubaduse mustandiga enne Kanadasse minekut lõpule jõuda. Lubadusi antakse selleks, et neid murda, kuid usku lubaduste täitmise võimalikkusesse pole veel kaotanud :)
Ja kõigele paneb täpi peale muidugi see, et kuni juunini olen prii ka töölkohustustest :) Ehk siis aur mais ainuüksi magistritöösse!
Esmalt aga ajude puhastus. Reedel seljakotid selga ja maailma avastama - seekord Javiga koos ja Indiasse! Nulliümbruse temperatuurid, mida nädalavahetuseks siinpool jälle lubatakse, asendame sirgelt 40 kuumakraadiga varjus. Tore, eksole? ;)
Aga reaalsusest seal kaugel juba tagasi tulles!

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!