Aina põnevamaks läheb!

Kui muidu on seesuguste teemade lahkamise puhul mulje, et poolkirjaoskamatud kommijad lahmivad seal ajaviiteks, siis seekordsed mõtteavaldused viitavad sellele, et teema põleb ereda leegiga ka meie sõnaseadjama ehk siis äkki ka mõtlemisvõimelisema kommenteerija jaoks...
EPL, 29.06.2007, Raivo Vetik "Kas sõda või rahu?" (http://www.epl.ee/arvamus/391429) -> (http://www.epl.ee/?arvamus=391429&kommentaarid=0)
EPL, 29.06.2007, Mart Rannut "Sotsiaalteadlaste arvamustest" (http://www.epl.ee/arvamus/391430) -> (http://www.epl.ee/?arvamus=391430&kommentaarid=0)

Mul on huvitav ja kurb ja naljakas ja halenaljakas. Ka alul soliidsed kaotavad pikapeale oma närvi ja hakkavad üksteise pihta lehmakooke loopima. Kui analüütiliselt ei anna vastasele midagi selgeks teha, siis jah, mis muud jääb üle, kui täheldada, et jah, sul endal, vastaskommijal, on tegelikult kole molu ja üldse oled sa üks kompleksides ajukääbik.

Ma lähen ka iseenda peale närvi, sest need praeguse aja kuumad teemad võtavad nii palju aega ja ma ei jõua oma magistritööga tegeleda. Äkki peaks teemat vahetama :P

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!