Õnneks on need olümpiamängud nüüd läbi ja...

Ärkasime täna kl 5, et netist meeste 50 km viimast 7 km vaadata - no kui vanaemagi juba väitis, et tema hakkab Veerpalule pöialt hoidma, siis kuis me seda ei tee? :) Peale seda enam und ei tulnud, istume üleval kui varajased kuked ja ajame päevale elu sisse. Ütlemata hea meel mul, et see olümpia nüüd läbi ja pole mingit kribinat, et midagi olulist jääb nägemata. Nagunii on kõik nägemata jäänud, sest Austraalia televisioon arvab, et taliolümpia koosneb vaid lumerallist ja -akrobaatikast. Tundide kaupa näeme Torah Brightse ja Lindsay Vonne ning sekka mõned ilu- ja kiiruisutajad. Ükski murdmaadistants pole eetrisse pääsenud, laskesuusatamisest ei teata üldse midagi (a la püssiga mehed metsas hunte jahtimas). Peale esimesi päeva ma ei hakanud end enam üldse ärritamagi sellega, et loota, et kohalik olümpiakanal mingi erandi teeb ja meilegi midagi huvipakkuvat eetrisse paiskab. Javi vaatas mõned huvitavamad võistlused ülikoolis neti kaudu. Kodus sööks netist vaatamine meie netilimiidi kiiresti ära ning õhtutundidel läheb nett nii aeglaseks, et ülekanded ei tule läbi nagunii. Seega meie jaoks kõige emotsioonitum olümpia iial. Sotšiga teeme tasa!

Taevas on lauspilves ja vihma tõotab prognoosi järgi jätkuda nädalaks. Eile õhtul hakkas sadama ja kui siin juba sajab, siis mitte piisa kaupa, vaid ikka nii, et kõik lainetab. Mis ei takista ilmal muidugi palav olemast. Geograafilise asukoha tõttu võiks arvata, et Austraalia on suuresti kuiv kõrb, aga Brisbane tükib siin küll suure erandina esile. Kui vihm jätkub, siis peagi on meie majaesine park rohelisem kui Uus-Meremaa. Mis on hea :) Tennisemängu tuleb paus, aga tubane režiim loob soodsad võimalused lugemiseks ja doktoritööga edenemiseks. See on hea :)

Eile võtsime ka kalendri ette ja mõtlesime läbi Austraalia reisiplaanid. Otsustasime, et kindlasti tuleb mingi hädisem auto osta, et nädalavahetustel liikuma saaks, kuid üldiselt on kõige mõistlikum olla juuli lõpuni Brisbane'is paigal, tööd teha ning pikemad reisid unustada. 28. juulil saab meil 6-kuuline üürileping läbi ja kui esialgu arvasime, et üritame üürilepingut kuni oktoobrini pikendada, siis nüüd mõtleme pigem, et ütleme lepingu üles. Siis reisime, otsime ajutise ja odavama elamise Kullarannikul ja seejärel reisime veel. Ei ole üldse mõttekas maksta praeguse korteri suht krõbedat üüri ja olla samal ajal reisil. Kusjuures Kullarannikult sealt saaks Javi ikkagi regulaarselt ülikoolis tööl käia ning meil oleks viimaks see unistuste võimalus mõnda aega ookeni ääres elada. Meile meeldivad meie uued plaanid väga :)

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!