Korteriotsinguralli algab

Meil oli tänaseks 4 korterivaatlust programmis, tunniste vahedega. Ärkasime vara, sõime hommikust ja asusime kaart näpus esimese koha poole teele. Leidsime end Spring Hillist, ihaldatud linnaosast otse kesklinnas. 340 dollari eest nädalas pakuti 2-toalist väga korralikku möbleeritud (siinses mõistes 1-toalist) esimese korruse korterit. Kõige tähtsam, et korteril on oma väike sisehoovis asetsev privaatne terrass. Kuuüür on nii kopsakas, et parem mitte Eesti kroonidesse või eurodesse ümber arvestada, aga nii need hinnad siin on... Kui korteri juurde kuuluks ka bassein, siis võtaks kohe ära, aga paraku ei. Eile ju nägime ühte basseiniga korterit ja nüüd on latt kõrgele aetud. Teine asi veel, et ega meil need korterid lihtsalt otsustada ja võtta pole. Tuleb teha avaldus, kus meil tuleb vastata tervele hulgale kriteeriumidele ning siis korteriomanik otsustab avalduse põhjal, kellele kõigi kandideerijate seast langeb au tema korteris elada.
Edasi käisime veel kahes korteris, mis jäid selgelt praegu kahele sõelal olevale alla ning ühe maiuspalana näiva korteri vaatlus meie suureks pettumuseks tühistati. Kokkuvõttes võib tänase päeva produktiivsuse hinnata keskpäraseks, aga ma usun, et me oleme lahendusele sammuke lähemal.
Ka mitmetes pankades oleme käinud konto avamise ja ülalpidamise tingimusi uurimas ning esmaspäeval vast saame otsustatud ja konto avatud.
Ilm on ühtlaselt kuum, kogu aeg ajab jooma ja varju otsima. Huvitaval kombel paistavad need olud Javile raskemad taluda kui mulle. Meie praeguses majutuses müttab ventilaator 24 h ööpäevas, ilma lämbuks.
Ah, nii väsitavad on need esimesed päevad! Tallad löövad tuld ja loodetavasti kaotame kilosid :) Aga vaieldamatult on Brisbane väga ilus ja ahvatlev linn.

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!