12. august, Viin

Istvanil oli meile eile üllatus – üsna linnast väljas mäenõlval on trampliin, millega saab pika sõidu imelise vaatega Budapestile. Kahjuks aga oli juba liiga hilja, kui sinna kohale jõudsime, nii et võtsime seda käiku kui pikka matka looduse rüpes. Leppisime aga kokku, et ärkame hommikul varem, et enne ärasõitu see lõbu ära proovida. Vaade, mis avanes, oli pikka teekonda kahtlemata väärt. Olime õnnelikud, et seda kogesime :) Ja oligi aeg bussile minna, et Budapest selja taha jätta.

Läheneme Viinile. Mida lähemale jõuan, seda enam tunnen, et mõned minu viimase 1,5 päeva negatiivsed emotsioonid kaugenevad, kaotavad oma tähtsust. Annan endale aru, et ma olen lihtsalt inimene, kel oma head ja vead, kes mõtleb ja tunneb, nii positiivset kui negatiivset. Seega on loomulik, et kogu pilt meie reisist ei tule eresinine, vaid selles on kõiksugu värve. Budapestis sain meie reisi esimese õppetunni emotsioonide teemal. Iga õppetund on hea, kui sellest ainult veidigi õppust võetakse. Ees on uus peatükk ja mul on põhjust oodata, et kõik saab Viinis uus ja hoopis teistmoodi olema.

Saatsin just Javile sõnumi. Täna on meil põhjust tähistamiseks - kuus kuud täis armastust :)
Ja Javi vastus oli: "Tonight six months ago I slept on the "floor" of the most beautiful and funny girl's house. Everything was perfect since sitting close to her on the sofa + almost pissing at bar gates + crazy dances + seraching for the romantic song + walking to her place... It was a dream coming true and after six months I love more and more that girl, my Kani. Muchas gracias por pasar estos 6 meses incredibles conmigo. When I think about all those things we have done together, I am very happy. Happy half anniversary, kallis."

Comments

Popular posts from this blog

Tuleb välja, et massaaž võib ka kurja teha!

Päikesepaiste pahupool (ei ole aprillinali)

Head sõrataudi kõigile!